Еве какво мислење имаат Македонците за 5G

Од теоретичари на заговор, до луѓе кои повеќе сакаат да си слушаат музика.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.