Еве кои се „Кинезите“ кои беа нападнати од идиот и како нивната посета на Македонија стана „иронична“

Неодамна се појави видео кое нѐ посрамоти како нација и предизвика револт кај секој нормален човек. Според  објава на Фејсбук во која човек објаснува кои се всушност нападнатите „Кинези“ тие се всушност од Јужна Кореја и дојдени се да нѐ научат на „Мир, толеранција и меѓусебно почитување“. Да не беше толку жално, ќе беше смешно…

Доколку не сте го виделе срамното видео погледнете го подоле.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.