Еве што може да се случи кога бараш цимер преку оглас

Да се најде добар цимер е многу тешка „мисија“, особено кога немаш опција да бидеш многу пребирлив. 23-годишниот Ник Џонсон од Кливленд, Охајо, барал некој со кој ќе живее откако неговиот претходен цимер се иселил. За да успее во тоа поставил оглас на Креглист.

Наскоро се јавил кандидат и тој го поканил на дружење со останатите цимери и иако никој не го познавал одлучиле да му дадат шанса. Набргу се преселил, но Ник наскоро ја дознал чудната навика на новиот цимер. Тој секое утро вреска и тоа прилично гласно.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.