Еве што се случува кога Владата ќе објави дека од понеделник се отвараат кафулињата и кафаните

Автор: Марио

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.