Еве што значи да имаш брат во животот! 2 годишното братче не издржа на трибините и скокна да ја брани својата 5-годишна сестричка

Детето е толку мало и искрено, што не сфаќа дека ова е само спорт и дека се работи за обичен натпревар во борење, а неговиот гест е толку симпатичен што предизвикува широка насмевка на сечие лице.