Еве што всушност се случува кога во време на пандемија ќе купиш нешто од мало локално продавниче!

Да ги поддржиме македонските компании, со тоа што ќе внимаваме каде и кому ги даваме нашите пари.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.