Еве зошто не се нарачува батерија за телефон од Алиекспрес!

Цената на батеријата = колку си платил на Алиекспрес + цената на панталоните + цената на 2 пржени јајца.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!