Еве зошто магијата на Беровското езеро секое утро го одзема здивот на набљудувачот

Прекрасното Беровско езеро поради промената на температурата на површината на водата секое утро испарува вака и ова место го прави уште помагично, а видеото е доказ за тоа. Уживајте!