Еве зошто на мајсторите не треба да им се дава ракија од сабајле

Кај нас често денот се започнува со по една жолта за загревање, но лошо е ако потоа следува уште една итн.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.