Еве зошто не се покажува сила на некој дупло поголем од тебе

Затоа што ќе си ја научиш лекцијата на потешкиот начин.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!