Еве зошто пожарникарите мораат да носат шлемови

На видеото се гледаат нивни вежби, но потребата од шлемот е јасна.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!