Евровизија 2021 на македонски начин

Вака барем и интересно за гледање, а и музиката е подобра :).

Бонус:

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.