Фармер направи крематориум за глувци, додека Австралија е окупирана од глодарите

Земјоделецот, по име Ендру, го сподели својот домашен гаџет на ТикТок, а клипот стана вирален во услови на епидемија на глувци што беснееше низ Нов Јужен Велс. Тој бил виден над пет милиони пати, а вели дека ја креирал направата затоа што се плашел дека чумата на глувци може да им ја избрише егзистенцијата на илјадници земјоделци, во последните две години Ендру тврдеше дека глувците ги заразиле машините со кои се пумпало жито во силосот. Сепак, неговиот прилично софистициран метод за ослободување од глувци предизвика изненадување, но кај некои и критика.