Фармерот им кажа отворено, јасно и гласно на своите крави (црн хумор)

Само што поставил столб со бетонско лежиште, кој кравите претходно неколку пати му го туркале.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.