Филипински уметник ги воодушеви корисниците на социјални мрежи со своите репродукции на познати уметнички дела на грбот на огромни лебарки

Зошто да користиш платно кога сите го прават тоа и нема ништо оригинално во него. Наместо платно, овој уметник од Филипините добил идеја да користи огромни лебарки и финтата за добивање светска слава му успеа.