Филмот во поздина ја уништи романтичната сцена на Валентајн во болницата

Видото случајно доби многу симболика, затоа што додека вљубениот афроамериканец си ја гушкаше својата сакана бела девојка, позади еден ист таков белец претепуваше афроамериканец.