Флеш во акција: Не издржа срце јуначко, само да гледа од страна

Девојката само осети а ништо не виде :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.