Фотограф ја опфаќа магијата на недопрените шуми во Финска и тоа е бајка од реалниот живот

Кога ќе видиме како животните се прикажани во филмовите на Дизни, се чини дека тие живеат на волшебно место, за разлика од сè што некогаш сме виделе во реалниот живот. Но, што ако овие волшебни места навистина постојат?

Оси Саринен, фински фотограф, успеа да пронајде мистични шуми, каде животните живеат во недопрени шумски предели, а фотографиите изгледаат како бајки од реалниот живот.