Фотограф ги документира фрижидерите и нивните сопственици низ целиот свет

Фрижидерот е нешто на кое можете да се потпрете 3 пати на денот и никогаш да не ве разочара. И, би се изненадиле колку фрижидерот може да открие за вас, дури и над вашите навики за јадење! Германскиот дизајнер, фотограф и љубител на здрава храна без глутен, Сандра Јункер, реши да погледне во фрижидерите на луѓето ширум светот за да открие колку содржината на фрижидерот може да каже за нивните животи.

Германија, 2012 година

Кејп Таун, Јужна Африка, 2016 година

Париз, Франција, 2017 година

Лондон, Велика Британија, 2016 година

Преторија, Јужна Африка, 2017 година

Вестервалд, Германија, 2018 година

Берлин, Германија, 2018 година

Лондон, Велика Британија, 2016 година

Преторија, Јужна Африка, 2017 година

Истанбул, Турција, 2013 година

Мадрид, Шпанија, 2018 година

Кејп Таун, Јужна Африка, 2016 година

Германија, 2012