Фотограф ги фати орлите во „режим на лов“ и фотографиите покажуваат колку сѐ во природата е испланирано

Гледањето на величествениот орел-рибар како лета на небото е прекрасна глетка. Потребн е квалификуван фотограф да ги фотографира кога летаат. И уште подобар, за да го опфати моментот додека ловат. Влезете во светот на Чен Ченгуанг, тајвански фотограф кој фотографира птици.

Тој со неговиот апарат ги опфаќа моментите на лов на орелот-рибар, а потоа ги спојува фотографиите за да се види секој момент. Погледнете како изгледаат овие неверојатни суштества.