Фотограф од Холандија знае како да го сплоти целиот жив свет на планетата во едно, буквално

Фотошоп постои веќе подолго време и луѓето стануваат се покреативни. Дигиталната уметност стана широко распространета во изминатите неколку години и многу уметници преминаа од традиционална во дигитална уметност. Кога луѓето создаваат илјадници различни уметнички дела секој ден, потребна е многу креативност за да се истакне, а токму тоа го прави уметникот од Амстердам, Мартин Шријвер. Делата на Мартин ги комбинираат природата, животните и луѓето во надреални парчиња кои изгледаат како нешто од сон.