Фотограф покажува како изгледа животот на инсектите низ неговите неверојатни фотографии

Додека сите ја бараме големата перспектива забораваме на малите работи околу нас. На пример светот на инсектите има да ни понуди многу работи, но ние многу ретко ги забележуваме деталите околу него. Фотографот Алин Леанка сфатил дека инсектите кријат свој мал Универзум кој вреди да биде истражен.