Фотографии кои ќе ви го зголемат хормонот на среќа и ќе ви го разубават денот

Гледањето на работи што ги сметаме за симпатични може да го подобри нашето расположение и да направи да се чувствуваме подобро. Било да е тоа мачка што носи шлем од меур или приказна за слатко пријателство кое трае со децении, позитивните нешта нè прават среќни, а тоа го знаеме сите.

„Дедо и внук се среќаваат за прв пат“.

„Имаат ново мени во Мкедоналс“.

„Пријателот на татко ми полни 100 години. Тие зборуваат секој ден“.

„Спремен за живот на Марс“.

„Го чував мечето за да го дадам на моето прво дете“.

„Јас и сестра ми на почеток и на крајот од образованието“.

„Спакувај само она што ти треба“.

„Дозна на потешкиот начин дека песокот не е баш вкусен“.

„Ваква фаца направи кога ѝ кажав дека не може да ми седи во скут додека возам“.

„Како да ѝ привлечете внимание на мачка“.