Фотографии од „џиновски мачки“ кои мора да ги погледнете

Апсолутно обожаваме мачки. Од најмалите бушави топчиња до најголемите палавковци. Затоа ви ги покажуваме некои од најголемите мачки и нивните симпатични фотографии со надеж дека ќе ви го подобрат расположението.

Колку и да сакаме големи мачки, прекумерната тежина е штетна за нивното здравје. Иако можеме да им дадеме комплименти на овие мачки и сакаме силно да ги прегрнеме, ние исто така сакаме да бидат здрави. Иако имајте на ум дека некои раси на мачки, како Мејн Кунс, се природно поголеми без прекумерна тежина.