Фотографии од Норвешка кои ја покажуваат уникатноста на оваа северна земја

Земјата во која јунакот на Марвел, Тор, избра да живее е апсолутно уникатна. Тоа е место каде што може да се најдете среде снежна бура во Април или да јадете ракчиња на кришка леб. Норвешка е позната по големите даноци, високите цени и прекрасната природа и дефинитивно треба да размислите да одите таму на одмор.

Ние подготвивме фотографии од локалното население и оние што патувале низ оваа прекрасна северна земја преку кои може да ја видиме уникатноста на Норвешка.

Обична пролет во Норвешка.

Некој сплетел џемпер за статуата во Брумундал.

Оваа црна куќа над норвешкиот пејзаж.

„Зајдисонцето, лево  сè уште не е избледено, а изгрејсонцето започнува десно. Сликано во 3:43 часот наутро, ја сакам мојата земја во лето “.

„Пазете се од тролови“.

Знакот вели: „Предупредување! Готвачот не е расположен“.

Ова е Норвешка. Обидете се и пронајдете го вашиот автомобил.

„Обожавам ракчиња. Бев изненаден што луѓето во Норвешка јадат ракчиња на овој начин “.

Како луѓето косат тревници во Норвешка.

Автобуска станица во Норвешка има книги што можете да ги читате додека чекате.