Фотографии што ќе го насмеат детето во вас

Подгответе се за добро смеење. Од домашни миленици кои крадат храна и се однесуваат како ништо да не се случило до смешни детски реакции- благодарни сме што овие моменти беа фатени на камера и сега се бесконечен извор на среќа за сите.

„Мислам дека моето куче е малку алчно“

„Не знае што ја снашло“

„Мисли дека е дел од цртанот“

„Како ќерка ми игра криенка“

„Како го оставив -Како го најдов“

„Девојката на моето куче дојде на посета, еве ја неговата реакција“

„Ќе биде фраер кога ќе порансе“

„Вака го пречекува татко ми од работа“

„Моето куче заспа вака“

„Мислам дека многу се поврзани“

„Од сите места баш тука најде да легне“

„Мојата мачка прв пат виде снег, мислам дека не и` се допадна“

„Не сакаат да го делат дедо“

„Дојде да се поздрави“

„Мислам дека качила некое кило“

„Кога мачките ќе те одберат за кревет немаш право на избор“

„Не знам зошто, но го обожава ова“

„Татко ми вели дека не може никогаш да јаде на раат, се прашувам зошто“

„Го обожава дубалцето на син ми“

„Погодете кој му е омилен бенд“