Фотографка прави срцезатоплувачки фотографии од новороденчиња и животни на кои се топат и најстудените срца

Фотографка од Британија ги однесе фотосесиите на новороденчиња на едно ново ниво со тоа што ја долови убавата врска меѓу новороденчињата и животните. Се започна кога Суџата Сетија реши да му оддаде чест на нејизното куче Мустанг кое починало вклучувајќи и животни во фототграфиите за родителите да имаат спомени и од децата и од животните.

Таа првин не знаела дали на родителите ќе им одговара тоа, но се покажало дека овие фотографии станале многу популарни.