Фотошоп не е за секого, особено ако не знаеш за граница (25 случаи)

Полека но сигурно се ближиме до моментот кога вистинска реткост ќе биде фотографија без филтри на социјалните мрежи. Да се покрие мала брчка или несовршеност е во ред, но кога ќе се претера како во примерите во продолжение, станувате жртва на безброј злобни коментари и исмевање на кое му нема крај.