Фраерот ја прашал девојката што би правела доколку би била маж и доби брутално искрен одговор

Понекогаш е тешко да се знае што точно да се каже на некого на апликација за запознавање, треба да ги надминеме непријатните разговори со непознатаат личност и подобро да се запознаеме. Но, оние кои ризикуваат најчесто и го дознаваат она што го сакаат.

Така Бен од Лондон решил да ѝ постави необично прашање на една девојка која му се допаднала преку апликација за запознавање, бидејќи нели сега е пандемија и ова е единствениот начин да одиш на состанок.

Бен вели дека секогаш им поставувал необични прашања на девојките за да види како размислуваат и на тој начин да дознае нешто повеќе за нивната личност. Тој ја прашал Шарлет што би правела доколку би била маж цел еден ден, а нејзиниот одговор го насмеа, но и изненади. Еве што му врати девојката (преведено):

 

Бен вели дека сосема ја разбира Шарлот и нејзините „маки“ кои за жал ги имаат најголемиот дел од жените. Сепак не е сѐ така црно. Кога го прашале Бен што би правел тој да е жена на еден ден тој одговорил:

„Би имал еден од оние разговори со девојките во тоалет каде сите си каќуваат убави работи една на друга. Јас би се обидел да флертувам за да добијам бесплатен пијалок во бар, а потоа да ја избегнувам личноста. Би сакал да доживеал оргазам бидејќи трае многу повеќе од машкиот. Јас би сакал да се видам со пријателите за да видам дали ќе се однесуваат со мене поинаку … и си играм со своите гради.“