Фраерот ѝ ја испил целата ракија на оваа дама, но ја погрешил дамата!

Ако сам не можеш да си ја најдеш границата, таа ќе те ограничи со некој шамар, евентуално со шишето во глава.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.