Фраерот ѝ направи забегана финта со чипс на својата девојка

Финтата не се прави со било кој чипс туку само со тој во цилиндрична кутија.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.