Фраерот ѝ прави финта на својата девојка, ја води кај прескап џип и ѝ вели дека ѝ го купил како подарок

На почеток е смешно, но потоа станува жално, затоа што девојката премногу се израдува на прекрасниот подарок.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.