Фраерот дебело излажал и девојка му жестоко се одмаздила

Тоа што му пишала дека сѐ уште го сака, се важи?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!