Фраерот доби 100 корпи и пак е упорен и не сака да сфати дека нема шанси да запознае ниту една од трите девојки

За да биде иронијата уште поголема, типот во видеото се претставува на интернет како голем заводник, дури им дели и совети на луѓето како да запознаат нови девојки.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.