Фраерот доби шанса каква што се добива еднаш во животот, но некако му е незгодно да ја искористи

На почетокот се засрами малку, но постепено сѐ повеќе и повеќе се опушташе, стана дури и безобразен :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.