Фраерот дошол со девојката на спортски натпревар, но дошол спремен, за во случај да ги фати „Бакнеж камерата“

Ваква финта да ти направи некој пред цела јавност, едноставно боли, колку и да е развиена твојата смисла за хумор.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.