Фраерот глуми во кавгата со девојката дека е попијан од колку што навистина е

Дури и сам себе се „нокаутираше“, од што на девојката ѝ пукна филмот. Гледајте до крај!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.