Фраерот и посветил песна на својата девојка. Романтично нели? Но песната се вика: Зошто пивото е подобро од жените?

„Ако моите усни допрат друго шише, моето старо пиво не се лути“ и ред други вистини за пивото и жените :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.