Фраерот му се силеше на кучето затворено зад решетки и си го доби она што го бараше

Го виде затворено нервозно и немоќно, па згора на тоа почна и да го клоца.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.