Фраерот одлучи да направи еден многу болен експеримент

Тој сакаше да покаже како да се преживее во дивината, но таа секако знае да биде прилично сурова, особено ако се шеташ вака.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!