Фраерот отиде во тоалет за да се „олесни“, но заборави дека телефонот му е поврзан со телевизорот

Неговите пријатели можеа да видат каква мака има кутриот човек.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.