Фраерот сакаше да ѝ го турне телефонот на жената но се виде кој е „јунак“

Пред ваква жена не можеш да глумиш „мажиште“.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.