Фраерот сакаше да ја импресионира девојката, но кога друга жена ќе се вмеша, ништо од бизнисот

Малку чуден начин на додворување и ужасно лош тајминг.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.