Фраерот се пофали со оружјето, ама кратко траеше фалењето…

Сигурни сме дека видеово било замислено со поинаков крај…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!