Фраерот се радува што фатил пијана женска

Пијаните луѓе се секогаш непредвидливи, а фраерот цел живот ќе го памети ова.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.