Фраерот се шета со својата девојка, таа си ја носи својата безжична вибрирачка играчка, а тој го има далечинското

На луѓето не им е јасно зошто девојката од време на време почнува да прави такви фаци.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.