Фраерот се скара со погрешна жена на улица!

Е ова ти се вика тешка рака! Всушност целата е барем 3 пати потешка од него :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!