Фраерот се враќа дома, девојка му се заглавила во рерната, а тој не сфаќа како треба да ѝ помогне

Фати да се расправа со неа, дека имала многу место и дека нема шанси така да заглави.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.