Фраерот се загрева пред огледало и си го „билда“ празничното расположение

Не само што се загрева тој, туку зaпaли и сѐ живo женско што му го виде видеото :). Чекајте да дојде кулминацијата…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.