Фраерот си ја носи пијаната девојка надвор од сендвичарата

Како што тоа го правеле нашите претци од праисторијата :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.